Билкувайте в bilki.net!

Моята Количка 0 бр. 0,00 лв.

Лечебни чайове - Страница 6

Опции за преглед

Items 81 to 84 of 84 total

на страница
Loading...
  • чай, акне, чай при акне, чай за акне, билкова смес при акне, чай от коприва акне

    Чай при акне и пъпки Клиър, 100 гр.

    Цена: 7,40 лв.
    Чай за акне и пъпки Клиър е балансирана билкова смес, която включва 12 билки с доказан положителен ефект. Създадохме чай Clear водени от концепцията "нежно, но мощно", защото вярваме, че един билков чай, създаден с правилно подбраните билки, може да бъде мощно, лесно за употреба, достъпно като цена и безопасно средство срещу акнето.
  • чай за бъбреци, чай на дядо Владо, билки за бъбреци, билков чай, чай за бъбреци мнение, чай при камъни в бъбреците, детокс чай

    Чай 1 за бъбреци на Дядо Владо, Лечителят Владимир Бошнаков

    Цена: 3,08 лв.
    Чай за бъбреци от 4 билки - полски хвощ, пача трева, коприва и жълт кантарион. Билковият чай е разработен по рецепта на лечителя Владимир Бошнаков. Количеството е достатъчно за 3 седмичен курс.
  • дядо владо, владо бошнаков, дядо владо бошнаков, чай за имунитет, чай имунна система

    Чай 2 за имунитет на Дядо Владо, Лечителят Владимир Бошнаков

    Цена: 3,25 лв.
    Чай за Имунитет, изготвен по рецепта на народния лечител Владимир Бошнаков, е мощна подкрепа при наличието на имунни заболявания Този чай помага в терапията на заболявания на имунната система, както и я укрепва. Може да се пие и профилактично с прекъсвания от 10 дни между всеки 40 дни.
  • подарък, за, семейство, коледа, за нея, за него, мъж, жена,

    Коледен пакет – 3 продукта за Топлина и Уют

    Започва от: 4,39 лв.

    Подарете си добро настроение и тонус през Коледните празници. Нека сетивата Ви се изпълнят с отпускащия аромат на маслото от портокал и "галеща погледа" арома лампа, докато се наслаждавате на на всяка глътка Коледен чай с ароматни подправки.
Опции за преглед

Items 81 to 84 of 84 total

на страница
Билкови чаеве от няколко билки по изпитани състави. Прекрасни и ароматни билкови смеси, които действат със силата на Природата, по мек и щадящ начин, същевременно ефективно и трайно.