Билкувайте в bilki.net!

Моята Количка 0 бр. 0,00 лв.

Лични данни


Декларация за използване на личните данни

Билки Нет гарантира конфиденциалност на личните данни на своите клиенти, декларирайки, че те няма да бъдат използвани за различни от предназначението си цели, а именно: установяване на контакт с клиента при уточняване подробности около поръчката и начините за нейната доставка и заплащане. Личните данни, предоставени от клиента, се използват от служителите на фирмата и за издаване на фактура и гаранция за закупения продукт. Декларираме, че умишлено няма да разгласяваме или да предаваме на трети лица лична информация за посетителите и авторите на публикациите в сайта bilki.bg, ако те не желаят това. С влизането на всяка една от страниците на сайта в който се намирате Вие декларирате, че приемате вашите лични данни да бъдат използвани от нашият сайт с цел по-доброто ви търговско обслужване и изпълнение на вашата заявка за търсене на продукти или вашата заявка за поръчка и покупка. Вашите лични данни ще бъдат съхранявани от нас в продължение на 2 години, или съгласно изискванията на НАП или други държавни органи спрямо нашата специфична дейност. Ако желаете вашите лични данни да бъдат изтрити от нашата база данни, моля да се свържете с нас на следната страница: https://bilki.net/contacts/ чрез писмено изявление на вашето желание.
Ние декларираме, че зачитаме Вашите лични данни. Искаме да Ви информираме как ползваме Вашите лични данни и предоставената от вас информация. Това изявление е достъпно от нашата начална страница и в най-долната част на всяка страница на този сайт.
Ние събираме и използваме лична информация, за да разберем Вашите нужди и интереси и да Ви обслужваме по-добре. В допълнение към информацията, която Вие ни предоставите, ние може така също да събираме информация по време на Вашето посещение на нашия сайт чрез инструменти за автоматично събиране на информация, които включват бисквитки, връзки, страници и други често ползвани инструменти за събиране на информация.
Информацията която събираме, за да разберем Вашите потребности и интереси ни помага да направим Вашето посещение последователно и персонализирано. Например, ние може да използваме Вашата информация, за да Ви:


*помогнем при попълване на поръчка;
*информираме отностно продукти или услуги;
*да предоставим услуги и поддръжка;
*известим за нови услуги или други ползи;
*предоставим персонализирани промоционални оферти;
*изберем съдържание което да Ви бъде показано;


Общи условия при ползване на Лични данни и Авторско право
1. Информацията публикувана в този сайт – www.bilki.net има само информативно предназначение и не може да замести консултация със специалист от областта.

2. Страниците на “сайта” съдържат препратки към други сайтове, които ни се струват полезни като източниците на информация или услуги. Ние не бихме могли да контролираме съдържанието на тези сайтове и не приемаме никаква отговорност за съдържанието на такива сайтове, както и за продуктите, услугите и други части, предложени чрез тези сайтове. Ако някоя от публикуваните в “Bilki.bg” връзка води към сайт с притеснително за Вас съдържание, молим да ни уведомите на на следната страница: https://bilki.net/contacts/

3. В сайта са публикувани статии, анализи и други текстове от външни източници. Искаме да отбележим, че стриктно спазваме авторското право. Ако на някоя от страниците е публикуван материал, за който имате притеснение относно правото му да бъде публикуван в този сайт, молим да ни уведомите на на следната страница: https://bilki.net/contacts/

4. Администрацията на www.bilki.net позволява публикуването в други сайтове или печатни издания на авторските ни статии, текстове или части от тях, ако изрично са посочени източника на информацията – www.bilki.net с активна линк-връзка към него, както и името и електронният адрес (ако има посочени такива) на автора на текста или авторския превод. Ползването на информацията от сайта в източниците извън мрежата на Интернет (печатни издания, телевизии, радиа и др.) е позволено само ако изрично е посочен източник на информацията: www.bilki.net.

Изрично заявяваме, че горепосоченото позволение не се отнася за електронни, печатни и други издания, съдържащи информация или услуги, накърняващи правата на хората относно тяхната религиозна, полова, етническа или друга принадлежност, както и сайтовете за възрастни. Молим да ни уведомите, ако забележите позоваването на сайт www.bilki.net или публикуването на материали от в сайт с подобно съдържание.

5. Администрацията на сайта може да ползва (или да не ползва) по свое усмотрение всякаква информация и материали, изпращани към сайта – в това число да възпроизвежда, разпространява, превежда, публикува, редактира, предава на трети лица и др., ако изрично не е упоменато друго условие за изпращане на определена информацията към сайта www.bilki.net.

Ползвателите на сайта се задължават да спазват Българското законодателство в областта на авторското право и други закони и подзаконови актове, касаещи ползването на Интернет.

6. Декларираме, че умишлено няма да разгласяваме или да предаваме на трети лица лична информация за посетителите и авторите на публикациите в сайта www.bilki.net ако те не желаят това.

7. Дизайнът, в това число графика, търговски марки, фото-материали и други визуални материали, публикувани на страниците на www.bilki.net, както и бази данни и скриптове са под защита на авторското право и авторите на сайта забраняват тяхното копиране и всякакъв вид използване. Те са собственост на авторите на сайта или на други физически и юридически лица.

8. Във връзка с горепосочените т.1, 2, 3, 4, 5 и 6 уведомяваме, че не поемаме отговорност за вреди, които евентуално може да получи посетителят на сайт www.bilki.net във връзка с ползването на информацията или услугите на сайта.

9. Администрацията на сайта може да променя тези условия, като това може да стане по всяко време и без предварително или последващо уведомление на посетителите на сайта.

10. С влизането на всяка една от страниците на сайта www.bilki.net Вие декларирате, че приемате и ще спазвате тези условия. Ако не ги приемате по някаква причина, молим веднага да напуснете нашият сайт.