Билкувайте в bilki.net!

Моята Количка 0 бр. 0,00 лв.

Общи условия за ползване

Условия за ползване на Онлайн Дрогерия bilki.net


1. Конфиденциалност на личните данни
Билки Нет гарантира конфиденциалност на личните данни на своите клиенти, декларирайки, че те няма да бъдат използвани за различни от предназначението си цели, а именно: установяване на контакт с клиента при уточняване подробности около поръчката и начините за нейната доставка и заплащане. Личните данни, предоставени от клиента, се използват от служителите на фирмата и за издаване на фактура и гаранция за закупения продукт. Декларираме, че умишлено няма да разгласяваме или да предаваме на трети лица лична информация за посетителите и авторите на публикациите в сайта bilki.net, ако те не желаят това. С влизането на всяка една от страниците на сайта в който се намирате Вие декларирате, че приемате вашите лични данни да бъдат използвани от нашият сайт с цел по-доброто ви търговско обслужване и изпълнение на вашата заявка за търсене на продукти или вашата заявка за поръчка и покупка. Вашите лични данни ще бъдат съхранявани от нас в продължение на 2 години, или съгласно изискванията на НАП или други държавни органи спрямо нашата специфична дейност. Ако желаете вашите лични данни да бъдат изтрити от нашата база данни, моля да се свържете с нас на посочения в Контакти форма, майл или телефон и да ни дадете потвърждение за вашето желание.

2. Съгласие за покупка
Началото на търговските взаимоотношения между потребителя и Билки Нет започват при изпращането на поръчката от потребителя, а именно: след попълването на изискваните лични или фирмени данни, съгласяване с общите условия за покупко-продажба на стоки от bilki.net и натискане на бутона "изпрати".

3. Стартиране на поръчка
Изпълнението на поръчката започва при запознаване с нея от страна на служител на фирмата. Ако поръчката е изпратена в неработен за фирмата ден или извън работно време, но в рамките на работната седмица, то изпълнението й ще започне съответно: в началото на следващата работна седмица или на следващия работен ден. При евентуална промяна на стойността на поръчаните стоки в периода между изпращането на поръчката и стартирането й, клиентът заплаща стоката на цената, на която я е поръчал, ако тя е налична на склад при търговеца. Ако стоката не е налична, и вече се предлага на нова цена от производителя, то търговеца си запазва правото да предложи нова цена на клиента. В този случай поръчката ще бъде изпълнена, само при съгласие от страна на клиента.

4. Отмяна на поръчка
1. Клиентът има правото да откаже договора си за поръчка си до 14 дни от датата на заявяване в писмен вариант по електронна поща или на физически носител /хартия/.

2. Закупената стока трябва да бъде върната в оригиналната опаковка, неразпечатвана, с пълна окомплектовка и в добър търговски вид, съгласно описанието от производителя до 14 дни от заявяване на отказа от договор за поръчка в писмен вид по майл или на хартиен носител, като разходите за връщане са за сметка на купувача и се формират на база на услугата, предоставяна от избрания от купувача метод на връщане - куриерску услуга или лично връщане. Отказаните продукти се връщат на адреса, посочен в товарителницата: Синитово 4442,  Промишлена зона, фирма Билки Нет. Стоките, които не са придружени от оригиналния касов бон или касовия бон, издаден от куриера, няма да бъдат приемани, тъй като съгласно закона връщането трябва да бъде осчетоводено и заведено.

3. При невъзможност на продавача да предостави на клиента поръчаната от него стока се задължава да предостави алтернативна такава или при несъгласие да възстанови заплатената сума, ако сумата е вече заплатена от купувача.

4.4. Заплатената от картодържателя сума по т.4.1 се възтановява по избор на клиента чрез избор на друга стока или възстановяване на цяла/частична сума единствено с кредитна операция по картата, с която е платено.

5. Не могат да се връщат лекарства, храни приготвени по заявка, например билков чай, пакетиран по заявка, билкови смеси, изпълнени по заявка. Връщането на лекарства и храни съдържа здравен риск за следващия потребител, закупил стоката.

5. Рекламация по счупване
Рекламации относно счупване на закупени от стоки се приемат само ако те са направени при получаването на пратката, в присъствието на куриер, особено в случай на счупване на продукти в пратката, при което се куриерът описва рекламацията в протокол. В случай на увредена стока ще възстановим стойността на увредените продукти с доставка за наша сметка.

Рекламация може да се направи и в рамките на 1 работен ден след получаването на пратката с куриер, когато рекламацията се отнася до срок на годност на продукта. Фирмата се ангажира със записването на рекламации в съответния регистър според член 127 ал.2 от ЗЗП.

Закон за защита на потребителя

Закон за защита на личните данни

6. Поръчаните продукти можете да заплатите по следните начини:
С наложен платеж или картово онлайн плащане през сайта bilki.net. Заплащате стойността на поръчката плюс цената на доставката на представителя на куриерска фирма СПИДИ, при получаване на артикулите. Цените за доставка са видими преди приключване на поръчката, за да може да ги прегледате и да сте удовлетворени от поръчката и доставката си. Отстъпките в сайта ни са валидни само в онлайн магазина ни и не са валидни в нашите физически обекти.
Онлайн разплащания с карта:
Плащането се извършва веднага след приключване на поръчката по кодирана връзка.
Epay.bg
Модерен и лесен начин на разплащане, позволяващ на момента лесно и бързо да заплатите вашите покупки с Epay.bg акаунт или с карта.

7. bilki.net не носи отговорност за евентуални технически грешки при изписване на текста или цените в сайта www.bilki.net. Дизайнът, в това число графика, търговски марки, фото-материали и други визуални материали, публикувани на страниците на в който се намирате, както и бази данни и скриптове са под защита на авторското право и авторите на сайта забраняват тяхното копиране и всякакъв вид използване. Те са собственост на авторите на сайта или на други физически и юридически лица. Администрацията на сайта може да ползва (или да не ползва) по свое усмотрение всякаква информация и материали, изпращани към сайта – в това число да възпроизвежда, разпространява, превежда, публикува, редактира, предава на трети лица и др., ако изрично не е упоменато друго условие за изпращане на определена информацията към сайта bilki.net
В сайта са публикувани статии, анализи и други текстове от външни източници. Искаме да отбележим, че стриктно спазваме авторското право. Ако на някоя от страниците е публикуван материал, за който имате притеснение относно правото му да бъде публикуван в този сайт, молим да ни уведомите на майл адресите, посочени в секция Контакти..
Ползвателите на сайта се задължават да спазват Българското законодателство в областта на авторското право и други закони и подзаконови актове, касаещи ползването на Интернет.
Страниците на “сайта” съдържат препратки към други сайтове, които ни се струват полезни като източниците на информация или услуги. Ние не бихме могли да контролираме съдържанието на тези сайтове и не приемаме никаква отговорност за съдържанието на такива сайтове, както и за продуктите, услугите и други части, предложени чрез тези сайтове. Ако някоя от публикуваните в “сайта” връзка води към сайт с притеснително за Вас съдържание, молим да ни уведомите на майл адресите, посочени в секция Контакти.

8. Коментари и мнения, публикации от потребители - Ако желаете да споделите свои наблюдения, мнения и въпроси за билките, билколечението или други теми, можете да го направите като коментар към съответния продукт. Моля да имате предвид, че сайта не толерира невярна информация, клевети, недоказани твърдения, незаконосъобразни действия, обиди и грубо отношение и си запазва правото да редактира вашите коментари, с което вие се съгласявате при публикуването им.

9. С влизането на всяка една от страниците на сайта в който се намирате Вие декларирате, че приемате и ще спазвате тези условия. Ако не ги приемате по някаква причина, молим веднага да напуснете нашият сайт. Администрацията на сайта може да променя тези условия, като това може да стане по всяко време и без предварително или последващо уведомление на посетителите на сайта, например във връзка със изискванията на действащите законови регламенти. Във връзка с т.1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, и 9 уведомяваме, че не поемаме отговорност за вреди, които евентуално може да получи посетителят на сайта bilki.net, в който се намирате във връзка с ползването на информацията или услугите на сайта.
Информацията публикувана в този сайт – в който се намирате има само информативно предназначение и не може да замести консултация със специалист от областта

Онлайн Дрогерия, с електронен адрес www.bilki.net, е онлайн магазин за доставки

Фирмени данни по регистрация на фирмата:

Наименование на фирмата, търговеца: Билки ЕООД

Телефонен номер: +359 876 108 444

Работно време: Понеделник - Петък 8-16:30 часа

Удостоверение Дрогерия №28 от РЗИ Пазарджик

Регистрационен номер за склад за производство 13080034-287/21.04.2023г.

Регистрационен номер за склад за търговия 13090044-28/18.01.23

Билки ЕООД / Bilki EOOD, Синитово, Стопански двор, обл.Пазарджик

Разрешение за онлайн търговия от АХ

Билки ЕООД / Herb Ltd
IBAN: BG66UNCR70001520092090
BIC code: UNCRBGSF
Bank:UniCredit Bulbank, Sofia

Булстат, ЕИК: BG160095484
Данъчен адрес: София 1618
ж.к. Красно село, бл.181, Билки

За връзка с нас онлайн на: https://bilki.net/contacts/