Билкувайте в bilki.net!

Моята Количка 0 бр. 0,00 лв.

За нас - Билки Hет

Ние предлагаме най-добрите цени и качество за здравословни продукти

Билки Нет е семейна фирма за билки и чаеве и сертифициран производител на билки с богат опит, от 2007 година. Нашето производство е разположено в китното село Синитово, до град Пазарджик. Предлагаме качествени насипни билки, лечебни чаеве, натурална и био козметика, хранителни добавки, подправки на ниски цени. 

Трите най-важни причини, поради които bilki.net е вашият любим избор!

Гаранция за най-добра цена от билки бг Качество на продуктите от билки бгКачество на доставка от билки бг
Тройна гаранция: стойност, качество и доставка

bilki.net гарантира, че ще получите най-добрата обща стойност в България за над 8 000 здравословни продукта - автентични марки, продавани на българския пазар. Ние също така ще гарантираме изгодна цена и качеството на доставката на Вашата поръчка.

И още причини за комфорт с нас

Доставяме до всяка точка на България. Ние сме сплотен и опитен екип, който се грижи да останете удовлетворени от качеството на билките и на обслужването.В дейността си от 2007 година Билки Нет доставя за вас произведени от нас билки, с любов, грижа и опит. А освен тях предлагаме и няколко хиляди продукти на други проверени фирми.

Билки е занаят и опит на екип, работещ с грижа и любов

Билките са занаят и опит на екип, работещ с грижа и любов.

Билковият занаят, като всеки знае, изисква опит и познаване на тънкости и на самите билки. Ние работим в този бизнес от 15 години и познаваме част билковия пазар в България и в света. Затова ще ви кажем, че ако някой ви предлага същата билка на много по-ниска цена, то риска да я пиете е за вас. Вие знаете, че в магазина има хляб на различни цени с различен състав. Същото е и с билките. Ние имаме верую, да не предлагаме това, което не е истинско и качествено. Билките са дар от Бога и ние искаме да ви предложим този дар, такъв какъвто е наистина - лечебен и прекрасен, с любов и грижа.

Качеството на билките не е еднакво навсякъде. Тук можете да разчитате на качествени билки

Тук можете да разчитате на качествени билки на отлични цени.

На пазара има билки и билки. Ние подбираме само пресни и качествени сушени растения, като не си позволяваме да гоним цената само за сметка на качеството. Стараем се въпреки това, че предлагаме качествени лечебни билки, да поддържаме най-добрите цени. Например ронен цвят от кантарион и стрък с дръжка от кантарион не могат да са на еднаква цена. Когато купите билка или чай от нас, ще пиете наистина билков чай с пълния аромат и най-доброто качество на билката.

Автентични отзиви за билки от реални купувачи

Автентични отзиви от реални купувачи.

От 2019 допускаме само отзиви от нашите регистрирани клиенти, които са поръчали конкретен продукт от bilki.net. Това гарантира честни и точни отзиви, за да ви помогне да направите разумни възможности за покупка.

Осигуряване на срок на годност и качество

Осигуряване на срок на годност и качество

bilki.net е в състояние да Ви предложи складови налични продукти! Всички продукти имат срока на годност, отбелязан върху опаковката.
Ние предлагаме продукти с дълъг срок на годност и сигурност за клиента. 

Сертифицирани складове под контрола на Европейската агенция по храните

Сертифицирани складове под контрола на Българската агенция по храните

Центровете за дистрибуция на bilki.net са с контрол на температура и чистота, което предпазва продуктите от такива условия като влага, топлина и студ. В допълнение, нашите дистрибуторски центрове са сертифицирани за пакетиране и производство на чай, билки, подправки и храни.

Работно време за обслужване на клиенти

Работно време за обслужване на клиенти

Работното ни време съвпада с българското работно време. Можете да се свържете с нас от 8.00-16.30 в работно време, 5 дни в седмицата. Ние предлагаме чат в скайп и телефонна връзка, за да отговорим на въпроси и да разрешим проблеми с вашите поръчки. Вижте секция Контакти.

Доставки до цяла България с гаранция за връщане на парите

Доставки до цяла България с гаранция за връщане на парите

Получавате поръчките си в дома или офиса си, или в куриерската фирма. Цените на нашия сайт включват гаранция за получаване. Ако сте предплатили продуктите и не получите продуктите, или ги получите счупени ще възстановим плащането Ви или ще направим повторна доставка, по ваш избор.

Ангажимент за съхраняване на личните данни и лична неприкосновеност

Ангажимент за съхраняване на личните данни и лична неприкосновеност

bilki.net поставя вашата поверителност на първо място. От основаването си през 2007 г. никога не сме продавали или предоставяли на трети лица никаква информация за клиента. Вашата лична информация остава напълно поверителна. От 2018 г., bilki.net прилага законите за защита на личните данни на Европейския съюз GDPR.

Криптиране на данни с най-висока степен на сигурност

Криптиране на данни с най-висока степен на сигурност

Това означава, че ако сте използвали плащане с карта в нашият сайт, то ние съхраняваме само последните 4 цифри и датата на изтичане на кредитната ви карта, така че да знаете коя карта използвате.

bilki.bg с грижа за опазване на Планетата

bilki.net с грижа за опазване на Планетата

Ние предлагаме продукти, които се произвеждат с минимално замърсяване на планетата. Например, билковите чайове са продукт, който не се третира и достига до вас, без да замърсява природата. Хранителните добавки съдържат предимно естествени билки, растения и подправки. Много от здравословните продукти, които предлагаме са опаковани в лесно разградими опаковки.