Билкувайте в bilki.net!

Моята Количка 0 бр. 0,00 лв.

Еко Храни

Опции за преглед

Items 1 to 16 of 113 total

на страница
Loading...
 • Коприва, брашно, мляна коприва, билка, хранителна добавка, биохерба

  Брашно от Коприва - за ястия и при анемия, Bioherba, 100 гр.

  Цена: 2,20 лв.
  Kопривата е уникална билка, която допринася за подобряване състоянието на кръвотворната и други системи при анемии, повишена кръвна захар, храносмилателни смущения.
 • Бронхо Билкова формула в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 грама

  Бронхо Билкова формула в Био Пчелен мед - при кашлица и секрети, Bioherba, 280 гр.

  Цена: 10,44 лв.
  Бронхо в Био Пчелен мед е част от иновативната серия хранителни добавки на Биохерба - с чисти билкови екстракти, смесени с висококачествен пчелен мед. Билките действат благоприятно на дихателната система при предразположение към суха или влажна кашлица, секрети. Бързо, лесно и вкусно - само една лъжица дневно от този "вкусен еликсир" за силен имунитет и дихателна система!
 • Демир Бозан в Био Пчелен мед, Bioherba, demir bozan

  Demir bozan® Демир Бозан в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 гр.

  Цена: 10,44 лв.
  Демир Бозан Билкова формула в Био Пчелен мед е част от иновативната серия хранителни добавки на Биохерба - с чисти билкови екстракти, смесени с висококачествен пчелен мед. Шестте билки в билковата формула Демир Бозан влияят благоприятно върху имунната система, пикочо-половата система, костно-ставния апарат и при възпалителни процеси.
 • Цинк и Селен в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 грама, биохерба

  Цинк и Селен в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 гр.

  Цена: 10,44 лв.
  Цинк и Селен в Био Пчелен мед е част от иновативната серия хранителни добавки на Биохерба - с есенциални витамини и чисти билкови екстракти, смесени с висококачествен пчелен мед. Това една от най-ефективните комбинации за укрепване на имунната система и антиоксидантна защита. Подобрява състоянието на косата, кожата и ноктите. Благоприятства метаболизма и репродуктивното здраве.
 • Бабини зъби в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 грама, трибулус, биохерба

  Бабини зъби в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 гр.

  Цена: 10,44 лв.
  Бабини зъби в Био Пчелен мед е част от иновативната серия хранителни добавки на Биохерба - с чисти билкови екстракти, смесени с висококачествен пчелен мед. Бързо, лесно и вкусно - само една лъжица дневно от този "вкусен еликсир" за потентност, здрави простата и бъбреци!
 • Бял трън и Глухарче в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 грама, биохерба, детокс черен дроб

  Бял трън и Глухарче в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 гр.

  Цена: 10,44 лв.
  Бял трън и Глухарче в Био Пчелен мед е част от иновативната серия хранителни добавки на Биохерба - с чисти билкови екстракти, смесени с висококачествен пчелен мед. Бързо, лесно и вкусно - само една лъжица дневно от този "вкусен еликсир" за билков детокс на черен дроб и жлъчка!
 • Пчелен Микс 4 в 1 в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 грама, биохерба

  Пчелен Микс 4 в 1 в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 гр.

  Цена: 10,44 лв.
  Пчелен Микс 4 в 1 в Био Пчелен мед е част от иновативната серия хранителни добавки на Биохерба - с чисти билкови екстракти, смесени с висококачествен пчелен мед. Бързо, лесно и вкусно - само една лъжица дневно от този "вкусен еликсир на живота" в подкрепа на имунитета!
 • Златен мед в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 грама, биохерба

  Златен мед в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 гр.

  Цена: 10,44 лв.
  Златен мед в Био Пчелен мед е част от иновативната серия хранителни добавки на Биохерба - с чисти билкови екстракти, смесени с висококачествен пчелен мед. Само една лъжица дневно от този "вкусен еликсир" за имунитет, добро благосъстояние и енергия!
 • Витамин С с Шипка и Прополис в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 грама, биохерба, мед за имунитет

  Витамин С с Шипка и Прополис в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 гр.

  Цена: 10,44 лв.
  Силен имунитет с лъжичка "вълшебен мед"! Витамин С с Шипка и Прополис в Био Пчелен мед е част от иновативната серия хранителни добавки на Биохерба - с есенциални витамини и чисти билкови екстракти, смесени с висококачествен пчелен мед.
 • Ехинацея с Прополис в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 грама, билков мед, мед с билки

  Ехинацея с Прополис в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 гр.

  Цена: 10,44 лв.
  Благоприятно за включване в диети за укрепването на имунната система и нормалните защитни сили на oрганизма, особено в периоди, когато тя има нужда от специална подкрепа.
 • Простата Формула в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 грама, биохерба

  Простата Формула в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 гр.

  Цена: 10,44 лв.
  Тази билкова формула е подходяща за всички мъже на възраст над 40 години за подпомагане и съхраняване здравето на простатата. Специално подбраните билки в комплексния екстракт са богати на фитонутриенти, които действат директно върху проблемната област.
 • Гинко Билоба в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 грама, биохерба

  Гинко Билоба в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 гр.

  Цена: 10,44 лв.
  Само една лъжица дневно от Гинко Билоба в Био Пчелен мед на Bioherba в подкрепа на мозъка и концентрацията! Гинко Билоба oказва благотворен ефект върху кръвооросяването на мозъка и крайниците. Подобрява мозъчните функции – памет и концентрация.
 • Екстракт от Роза в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 грама, розов мед, биохерба

  Екстракт от Роза в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 гр.

  Цена: 10,44 лв.
  Открийте екзотичният флорален розов вкус и полезни качества на маслодайната българска роза Дамасцена чрез този мед. Притежава антибактериално, противовирусно и антиоксидантно действие. Красота, здраве и жизненост със всяка лъжичка!
 • Бял трън в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 грама, биохерба

  Бял трън в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 гр.

  Цена: 10,44 лв.
  Бял трън в Био Пчелен мед е част от иновативната серия хранителни добавки Apitherapy на Биохерба - с чисти билкови екстракти, смесени с висококачествен пчелен мед. Само една лъжица дневно от този "вкусен еликсир" в подкрепа на бъбреци, черен дроб и жлъчка!
 • cbd, масло от коноп, конопено масло, конопено масло в мед, био пчелен мед, биохерба, bioherba, hemp honey, цена

  CBD Мед с Масло от Коноп, Bioherba, 110 гр.

  Цена: 8,89 лв.
  Уникална суперхрана: пълноспектърно масло от коноп се влива във висококачествен пчелен мед. Насладете се на смесването на сладостта на суровия мед със земната нотка на коноп!

  Не е в наличност

 • ПАСТА ТАХАН ОТ ШАМ ФЪСТЪК 100% 200гр

  Паста от Шамфъстък - 100% смлени ядки от шамфъстък, Bioherba, 200 гр.

  Цена: 24,10 лв.
  Паста от шамфъстък - първокачествена паста, получена единствено от изпечени смлени ядки. Тя е особено богата на растителни стероли, каротеноиди, токофероли (витамин Е) и аргинин.
Опции за преглед

Items 1 to 16 of 113 total

на страница
ЕКО ХРАНИ