Билкувайте в bilki.net!

Моята Количка 0 бр. 0,00 лв.

Отслабване - Страница 3

Опции за преглед

Items 33 to 45 of 45 total

на страница
Loading...
  • чай за отслабване цена, чай за отслабване детокс, билков чай

    Чай за отслабване Слабин – ефективен слабителен чай, насипен

    Цена: 5,89 лв.
    Забравете лаксативите от аптеката и вземете натурален лаксатив! Открийте силата на нашия билков чай Слабин! При хроничен запек и при наднормено тегло - за отслабване. Комбинацията от билки стимулира чревната перисталтика. Има благоприятен слабителен ефект. Облекчава подуването, напрежението и болката в стомаха.
  • билки за отслабване, Чай 7 билки за отслабване, чай за отслабване мнения, чай за отслабване цена

    7 Билки за отслабване и разхлабване – Слабителен чай, насипен

    Цена: 5,59 лв.
    Чай за отслабване и разхлабване при запек, със силно действие. Комбинацията от билки има очистително (слабително) и диуретично действие, потиска апетита. Предназначена е за хора, които освен наднорменото тегло са склонни към запичане и нередовен стомах.
  • мехурчесто водорасло на прах, мехурчесто водорасло рязано, мехурчесто водорасло приложение

    Мехурчесто водорасло на прах - за отслабване, Fucus vesiculosus

    Цена: 3,88 лв.
    Мехурчесто Водорасло става известно като растение-чудо, използвано за лечение на заболявания като наднормено тегло, запек, кашлица, астма, хемороиди, циреи, стомашни заболявания, инфекции на пикочните пътища и главоболие (мигрена). Полезно и при заболявания на щитовидната жлеза.
  • чай за активния човек, спортисти, билки за спортисти

    Фитнес чай за отслабване - антиоксиданти и витамини от природата, насипен

    Цена: 7,85 лв.
    Чаша Чай за активния човек доставя енергия за всеки ден и усилва обмяната на веществата. Особено подходящ за активни и динамични хора, както и спортисти, които се нуждаят от допълнителна доза енергия. Чаят е подходящ и за хора, които искат да намалят телесното си тегло, тъй като стимулират енергията и движението, както и обмяната.
  • билкова смес, детокс билки, билки за отслабване цена

    22 Билки за отслабване - на н.л. Димитър Кръстев, насипен

    Цена: 7,27 лв.
    22 билки за отслабване е балансирана билкова смес, разработена по рецепта на българския народен лечител Димитър Кръстев. Действа благоприятно за намаляване на холестерола и за отслабване. Успокоява и благоприятства по-добрия и дълбок сън. Има изразено детоксикиращо действие, прочиства кръвта и черния дроб.
  • Формула при задържане на течности, Linda ren diet, 250 мл

    Формула при задържане на течности, Linda ren diet, 250 мл

    Цена: 29,76 лв.
    Linda ren diet с растителни екстракти на испанската компания Artesania Agricola се притичва на помощ при нарушен баланс на течностите в организма. Тя съдейства и за изхвърлянето на токсините от тъканите и органите. Хранителната добавка е богата на фруктоолигозахариди.
  • Активен въглен Плосък корем, Linda ren diet, 60 капсули

    Активен въглен Плосък корем, Linda ren diet, 60 капс.

    Цена: 19,68 лв.
    Lidna ren diet Carbon Activo Vientre plano Активен въглен (Плосък корем) на испанската компания Artesania Agricolа е продукт, който значително подобрява храносмилането и забързва метаболизма, с което води и до редуциране на теглото.
  • Зелено кафе, Linda ren diet, 12 ампули за пиене

    Зелено кафе, Linda ren diet, 12 амп. за пиене

    Цена: 42,05 лв.
    Хранителната добавка Linda ren diet green coffee shot на испанската компания Artesania Agricola е продукт, който ефективно спомага за изгаряне на излишните мазнини и извеждането на течностите и токсините от организма. В допълнение потиска апетита и стимулира мозъчната дейност.
  • ИНХУА СЛИМ ЧАЙ за отслабване 32бр

    Инхуа Макс Чай за отслабване, 32 филтъра

    Цена: 10,19 лв.
    През 1994 г. в японската фармацевтична лаборатория в гр. Цзинду в състава на листата на гинко, зеления чай, съдържащ полифенони, и млечната захар са открити съставки, които спомагат за понижаване на теглото чрез намаляване съдържанието на мазнини в организма. Специалистите от лабораторията, основавайки се на водещите високомолекулярни технологии, са получили особено ефективен състав - екстракт, разграждащ мастните натрупвания.
  • Bellaform Наднормено тегло, barbel drexel, бодлива круша, хранителна добавка

    Bellaform Бодлива Круша за отслабване, Barbel Drexel, 120 капс.

    Цена: 94,30 лв.
    Bellaform Fettbinder mit Feigenkaktus на немската компания Barbel Drexel е натурален продукт с положителен ефект върху затлъстяването и наднорменото тегло. Допринася за поддържане на нормално телесно тегло, както и нормални нива на кръвната захар.

    Не е в наличност

  • Bellaform 5 в 1 Напитка за отслабване, 225 грама, barbel drexel, белаформ

    Bellaform 5 в 1 Напитка за отслабване, Barbel Drexel, 225 гр.

    Цена: 68,53 лв.
    5-in-1 Abnehm-Drink е част от серията натурални продукти Bellaform, специално създадени за намаляване на апетита, мазнините и теглото. Съдържа прецизно подбрана комбинация от природни съставки, които спомагат за оформяне на желаната фигура по естествен и безопасен начин.
  • чай за отслабване, бамбук, зелен чай, сание, тнт, 21, зелен чай за отслабване, sanie

    Чай за отслабване с Бамбук Dainty Beauty, ТНТ-21, 30 филтъра х 2.5 гр.

    Цена: 7,00 лв.
    Зеленият китайски чай за отслабване е разработен специално за хора, желаещи да отслабнат /да намалят телесното си тегло/, както и за хора с хроничен запек. При редовно използване зеленият разхлабващ чай маже да намали теглото до 3-4 кг месечно.
  • зелен чай с бамбук сание за отслабване

    Сание Чай за отслабване с Бамбук, 30 филтъра х 2.5 гр.

    Цена: 6,86 лв.
    Зеленият китайски чай Сание е разработен специално за хора, желаещи да отслабнат /да намалят телесното си тегло/, както и за хора с хроничен запек. При редовно използване, зеленият разхлабващ чай може да спомогне да намалите теглото си с до 3-4 кг месечно.
Опции за преглед

Items 33 to 45 of 45 total

на страница
Отслабване